Csomagfeladást is vállalunk az ország egész területére

Amennyiben nincsen elérhető közelségben számodra a bolt, már régóta szemezgetsz a termékekkel és a kínálattal: vedd igénybe csomagszállítási szolgáltatásunkat és a futár cég az ajtódig viszi a rendelésedet. Kizárólag Magyarország területére tudunk csomagot feladni.

Díjainkat lentebb találod!

Amennyiben szeretnél bármit rendelni tőlünk, azt kérlek írd meg a rendeles@stopcsomagolas.hu-ra, és intézzük a kéréseidet.

A rendelést jelenleg még a https://www.stopcsomagolas.hu/termekek  menüpont alapján tudod összerakni, és megírni tételesen a fent említett e-mail címre, azonban 1-2 héten belül startol a webshopunk és ott fogjuk majd kiszolgálni az ilyen jellegű igényeket.

A leveledben kérlek tüntesd fel a rendelt termékek nevét, kiszerelését, színét stb., a kívánt mennyiséget.
Ezen kívül szükségünk lesz még a nevedre, pontos szállítási címedre (irányítószám, város, utca, házszám (emelet, ajtó)) és a telefonszámodra.

A kért adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, és kizárólag a rendelés gördülékeny lebonyolítása miatt kérjük tőled az Adatvédelmi tájékoztatónk értelmében.

Természetesen hűen magunkhoz, tudjuk biztosítani a kölcsönüveges feladást is (ez használt, fertőtlenített üveget jelent), illetve újrahasznosított papírtasakba tudjuk még tenni a termékeket. Persze új üveget is tudsz tőlünk vásárolni, ha így kényelmesebb számodra. A papírtasakokkal 0.5, 1 vagy akár 2 kg egységcsomagokat is tudunk küldeni, de akár 15dkg-ot is, amennyit csak szeretnél, ez rajtad áll.

Minden csomagoló- vagy ragasztóanyag, ami a csomagra vagy a csomagba kerülne (pl: térkitöltő) újrahasznosítható vagy lebomló anyagokból készül pl: kukorica térkitöltő, darált karton vagy kartonlapok, papír ragasztószalag stb. Erre kifejezetten odafigyelünk. Többségében olyan kartonokat vagy térkitöltőket igyekszünkhasználni, amiket mi is a partnereinktől kaptunk, így körforgásban tartva az anyagokat.

Csomagfeladási díjak:

Csomag tömege20.000 Ft alatt20.000 Ft felett
0-5 kg1190.- Ft990.- Ft
5-10 kg1390.- Ft990.- Ft
10-20 kg1590.- Ft990.- Ft
20-30 kg2290.- Ft1490.- Ft
30-40 kg2690.- Ft1490.- Ft
40 kg felettegyedi árajánlategyedi árajánlat

 A csomagokat a 24H FUTÁR munkatársai kézbesítik, esetek többségében 1-2 munkanapos átfutási idővel, tőlünk függően.

Bízunk benne, hogy megtisztelsz Bennünket rendeléseddel.

Kérdéseidet felteheted nekünk telefonon, e-mailben vagy közösségi média platfarmjaink valamelyikén is!

Facebook Instagram E-mail