Fizetési és szállítási feltételek

Felek kötelesek jóhiszeműen és tisztességesen együttműködni oly módon, hogy StopCsomagolás ÁSZF-ből eredő kötelezettségeit teljesíthesse. A Vásárló köteles StopCsomagolás részére a megrendeléskor megadni a megrendelt Termékek szállításához szükséges összes információt.  

StopCsomagolás jelen ÁSZF-ben meghatározott kötelezettségei teljesítéséhez alvállalkozó bevonására jogosult. Ilyen esetben StopCsomagolás úgy felel a teljesítésért, mintha a teljesítést ő maga végezte volna. 

Vásárló köteles a Megrendelésben a Szállítási cím adatait akként megadni, hogy Szállítási cím egyértelműen beazonosítható és könnyen, biztonságosan megközelíthető legyen. Ennek elmulasztása esetén StopCsomagolás nem vállal felelősséget a szállításért vagy annak elmaradásáért, illetőleg az ezzel kapcsolatban esetlegesen felmerült károkért. StopCsomagolás a kiszállítást a Szállítási címen található épület főbejáratáig vállalja. 

Jelenleg a szállítási címtől függően az alábbi szállítási módok közül választhatsz: 

  • Csomagfeladás 24H futárszolgálat által 
  • Eger vagy Eger környéki házhozszállítás 
  • Személyes átvétel 

Ha a csomagfeladást választod, mely Magyarország területén lehetséges, azesetben lehetőséged van Barion bankkártyás fizetés vagy átutalásos fizetési mód kiválasztására. 

Amennyiben Eger vagy Eger környéki házhozszállítást választod, lehetőséged van készpénzben utánvét formájában kifizetni az összeget, vagy átutalással. 

Amennyiben a személyes átvételt választod, lehetőséged van StopCsomagolás offline boltjában a fent megadott címen készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlíteni a kért összeget. 

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudod. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük. Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatban felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeken rendelkezésedre állunk. 

Szállítási módok: 

Csomagfeladás 24H futárszolgálat által 

Itt nincsen minimum rendelési összeg. A kiszállítás átlagosan 2-3 munkanapos átfutással történik. Kiemelt időszakokban ez növekedhet, melynek kapcsán felelősséget nem tudunk vállalni. A kiszállítási idő attól is függ, hogy mikor adod le a rendelésed. Példa: csütörtökön 9:42-kor megérkezik a rendelés, azt még igyekszünk aznap összekészíteni, és lehetőség szerint aznap feladni, mely jó eséllyel akár már másnap a kezedben lehet. Azonban előfordulhat, hogy a futár csak másnap veszi fel (pénteken), ezesetben leghamarabb hétfőn kapod meg a csomagodat.

A 24H a fenntartható fejlődés, és a környezettudatosság elvének elkötelezett híve. Csak a legkorszerűbb, alacsony káros anyag kibocsátású járműveket üzemeltetjük, távolsági szállításainkat éjszaka végezzük, és a járműveink kihasználtsága megközelíti a 100%-ot, tehát az egy csomagkilométerre jutó környezeti terhelés igen alacsony. 

Természetesen hűen magunkhoz, tudjuk biztosítani a kölcsönüveges feladást is (ez használt, fertőtlenített üveget jelent), illetve újrahasznosított papírtasakba tudjuk még tenni a termékeket. Persze új üveget is tudsz tőlünk vásárolni, ha így kényelmesebb számodra. A papírtasakokkal 0.5, 1 vagy akár 2 kg egységcsomagokat is tudunk küldeni, de akár 15dkg-ot is, amennyit csak szeretnél, ez rajtad áll. 

Minden csomagoló- vagy ragasztóanyag, ami a csomagra vagy a csomagba kerülne (pl: térkitöltő) újrahasznosítható vagy lebomló anyagokból készül pl: kukorica térkitöltő, darált karton vagy kartonlapok, papír ragasztószalag stb. Erre kifejezetten odafigyelünk. Többségében olyan kartonokat vagy térkitöltőket igyekszünk használni, amiket mi is a partnereinktől kaptunk, így körforgásban tartva az anyagokat. 

Csomagfeladási díjak: 

Bruttó 20.000.-Ft-os rendelési összérték alatt a csomagfeladás díja bruttó 1790.-Ft; bruttó 20.001.-Ft rendelési összértéktől pedig a csomagfeladás díja bruttó 1290.-Ft.

 A csomagokat a 24H FUTÁR munkatársai kézbesítik, esetek többségében átlagosan 2-3 munkanapos átfutással. Kiemelt időszakokban ez növekedhet, melynek kapcsán felelősséget nem tudunk vállalni

A csomagfeladási díjakat a Termékek feltüntetett árai nem tartalmazzák és a rendelés leadását követően az automatikus visszaigazolás tartalmazza, az esetleges utánvét díj összegét viszont nem, ez utólag kerül hozzáadásra a számlán, mely +290.-Ft. 

Eger vagy Eger környéki házhozszállítás 

Ezt a fajta szállítási módot mi végezzük autóval, szakszerű csomagolás mellett. Kérjük megjegyzésben feltüntetni, hogy a termékeket papírtasakban vagy kölcsönüvegben kéri a Vásárló. A kiszállítási idő rendelés leadásától függően 2-3 munkanap is lehet. Példa: ha kedden 16:45-kor leadsz egy rendelést, azt másnap kiszállítjuk neked szerdán. Azonban ha csütörtökön adsz le egy rendelést 18:35-kor, azt leghamarabb szombaton tudjuk kiszállítani Neked.

Minimális rendelési érték: 3000.- Ft 
Szállítási napjaink: SZERDA és SZOMBAT 

Rendeléseket a kiszállítást megelőző nap 17:00-ig tudunk fogadni, Rendkívüli esetben később is beérkezhet a rendelés – ezt kérjük előre jelezni e-mail formájában -, de ezesetben számolni kell vele, hogy szerdán vagy szombaton későn tudunk vele érkezni. 

Fizetni átutalással lehetséges kizárólag a számla beérkezését követően, illetve utánvéttel készpénzben a helyszínen. Ennél a szállítási módnál is lehetőség van online bankkártyás fizetésre a Barion rendszerén keresztül. 

Szállítási díjak az alábbiak: 

  • Eger házhoz 10.000.- Ft (tízezer forint) vagy alatta: 490.- Ft 
  • Eger házhoz 10.000.- Ft (tízezer forint) Ft felett: INGYENES 
  • Eger környéke 10.000.-Ft (tízezer forint) vagy alatta (Noszvaj, Novaj, Ostoros, Egerszalók, Andornaktálya, Egerszólát): 790.- Ft 
  • Eger környéke 10.000.-Ft (tízezer forint) felett: 490.-Ft

Személyes átvétel 

Ebben az esetben a rendelés leadását követően és a visszaigazolás beérkezését követően számla ellenében lehetőség van átutalásos fizetésre vagy Barion rendszerén keresztül bankkártyás fizetésre, illetve helyben a 3300 Eger, Szent János u. 11. szám alatt az offline üzletben készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. Kérjük csak akkor gyere a rendelésedet átvenni, ha ezt mi visszaigazoltuk, illetve csak számla ellenében utalj részünkre! 

Ez a rendelés mód átlagosan 1-2 munkanapot vesz igénybe, tehát leadott rendeléstől függően akár délután vagy másnap tudod átvenni a rendelésedet. Kérjük megjegyzésben feltüntetni, hogy mikor jönnél érte!

Fizetési módok: 

A vásárlásod végösszegét a megrendelés leadását követően pontosítjuk – megnézzük készleteinket, hozzáadjuk az utánvét költséget, ha van – és egy visszaigazoló emailben elküldjük neked.  

Ezt az összeget átutalással, utánvéttel vagy Barionnal tudod kifizetni. 

Átutalás esetében kizárólag a számla e-mailben való továbbítását követően szükséges átutalni a kért összeget. Amennyiben a számla beérkezését megelőzően utal Vásárló egy bizonyos összeget, és ez nem egyezik meg a StopCsomagolás által a végleges – szállítási díjjal növelt – valóban kért összeggel, úgy Vásárló köteles a különbözetet is átutalással teljesíteni, különben StopCsomagolás jogosult egyoldalúan elállni a szerződéstől és a megrendelést visszautasítani. Az e-mailben történt visszautasításról szóló tájékoztatást követően StopCsomagolás köteles a hozzá beérkezett összeget maradéktalanul visszaszolgáltatni Vásárló részére. 

Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013  

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Használható kártyák: Mastercard és Maestro bankkártya, Visa és Electron bankkártya, Amex bankkártya. Ha nincs bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni. Ez a fizetési mód a te számodra ingyenes. 

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.  

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. 

A Barion Payment Zrt. elérhetőségei: 

1117 Budapest, Infopark sétány 1. 

+36 1/464-7099 

hello@barion.com 

Utánvét lehetőségre személyes átvétel vagy Eger és Eger környéki házhozszállítási vagy csomagfeladási mód esetén lehetséges. Személyes átvétel során készpénzzel vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni a kért összeget, Eger és Eger környéki házhozszállítás esetében pedig kizárólag készpénzben lehetséges az utánvét fizetési mód. Csomagfeladásnál a futárnál tudod kifizetni a rendelésed összegét, azonban ennél a lehetőségnél +290.-Ft tranzakciós díjat számolunk fel, mely utólag kerül hozzáadásra a számlán.