GY.I.K.

Összeszedtünk néhány gyakran felmerülő kérdést, melyre itt válaszokat kaphatsz.

Hogyan tudok itt vásárolni?

Saját, hozott vagy itt vásárolt edénybe, flakonba, üvegbe, szütyőbe, tasakba, vödörbe, tehát bármibe meg lehet venni a termékeket, de lehetőség van itt is megvásárolni ezeket, vagy újrapapír tasakot is kaphatsz. Megérkezel a boltba, elmondod miből szeretnél venni, a tárolóidat kitárazzuk, feltöltjük azzal, amivel szeretnéd (pontosan annyit, amennyit szeretnél), újra megmérjük és fizethetsz is.

Mikortól meddig van nyitva az üzlet?

Hétfő: ZÁRVA
Kedd-Szombat: 7:00-19:00
Vasárnap: 7:00-15:00

Hol található a bolt?

3300 Eger, Almagyar u. 8.
A Marján Cukrászda felett jobbra kanyarodva, a Budapest Bankkal átellenben, a hivatal és a régi posta között, a Hasznos Holmik bolttal szemben

Miket lehet helyben elfogyasztani?

Kávé- és üdítőitalokat, gyümölcsleveket, teákat, smoothie tálakat, egyszerűbb reggeli-féléket, energiaszeleket, sütiket.

Bankkártyával tudok fizetni?

Természetesen, igen

Milyen terméket lehet itt megvásárolni?

Átlagos háztartásban fellelhető dolgokat, hűtött portékákon kívül majdnem mindent. Részletes termékpalettáért és árlistáért katt: Termékek

Nincs nálam semmi, miben tudom elvinni az árut?

Tudsz új üvegeket, vászonzsákokat vásárolni, illetve papírtasakban is el tudod vinni az adott terméket, de működik nálunk üveg- és vászon szatyorkölcsönzés is, így bátran elvihetsz a használt üvegekből is párat, ha nincs elegendő. Később persze szívesen várjuk vissza.

Miként ügyeltek a higiéniára?

Először is, a vásárlás nem önkiszolgáló rendszerben működik. Mindent az eladó mér ki, mindenhez az eladó nyúl, aki naponta a kezeit is többször fertőtleníti, illetve az eszközöket, amellyel dolgozik.
Minden eszköz egy adott termékkel csak egyszer érintkezik, tehát kimérést követően automatikusan a fertőtlenítő és öblítő mosogatóban landol

Házhoz szállítást is vállaltok?

Igen. Ezzel kapcsolatos igényedet kérlek jelezd facebookon, instagramon vagy e-mailben és megbeszéljük a részleteket. Általában Eger és környékére bizonyos szállítási díjak mellett, de csomagfeladás is megoldott. Csekkold a Webshop menüpont alatt!