Hogyan működik

Csomagolás-mentesen, de hogyan?

  1. Először is nagyon fontos, hogyha valaki itt tervez vásárolni, akkor gondolja át, hogy miket is szeretne. Egyrészről ez minden bevásárlás előtt tanácsos, hogy elkerüljük az impluzus vásárlást, másrészről így fel tudunk készülni különböző “csomagolásokkal”:
  • üvegedények (befőttes üveg, csattos üveg, kis fiola)
  • textíliák (vászonszatyrok, vászonzsákok, újraszalvéta, tasak, szütyű)
  • dobozok (fém, műanyag, ételes, tejfölös vödör stb.)
  • flakonok (tisztítószernek, mosószernek, olajnak, ecetnek stb.)

Ha véletlenül valami otthon marad, vagy itt jut eszedbe: SEGÍTÜNK! Vászonszatyor és üvegkölcsönzés mellett újrahasznosított papírban is haza tudod vinni az adott terméket.

2. Ahogy megérkezel az üzletbe, bátran nézz szét, ugyanis lehet itt szembesülsz azzal, hogy valójában mi fogyott még el otthon, vagy milyen új árucikk érkezett. A paletta folyamatosan bővül.

3. Te kiválasztod az adott terméket, mi leemeljük a polcokról a tárolót, vagy kicsapoljuk a folyékony anyagokat. Neked nem kell semmivel sem fáradnod, csak közöld velünk, hogy miből és mennyit szeretnél, és te pontosan annyit is fogsz kapni 🙂

4. A tárolóidat, szütyűidet, üvegeidet kitárázzuk, majd feltöltjük a kívánt dolgokkal, ezt követően újra lemérjük és megállapítjuk az árat.

5. A végösszeget készpénzzel vagy bankkártyával is ki tudod egyenlíteni.

Megköszönjük, hogyha tovább viszed a csomagolásmentes vásárlás hírét, tudasd barátaiddal, rokonaiddal szóban vagy a közösségi média oldalakon!