Ünnepi hangolódás az egri csomagolásmentes boltban

Az ünnepek közeledtével számos újdonsággal készülünk, hogy környezetbarát módon tudjátok összeállítani a Mikulás csomagokat vagy éppen “csomagolásmentes”, tudatos ajándék kerüljön idén a karácsonyfa alá. Nem utolsó sorban néhány termékünk megvásárlásával még jótékonykodhatsz is.

A környezettudatosság nem teher és nem igényel plusz energiabefektetést, az ünnepek alatt sem, csupán némi odafigyelést.

Megteszed magadért és a környezetedért?

Hamarosan itt a Mikulás, és hát elég nehéz úgy összeállítani a csomagot, hogy egészséges is legyen, de örüljön is neki az illető vagy a gyermek, és még ne is termeljünk vele plusz hulladékot. Segítünk!

Három különböző mintában tudsz vásárolni textil mikulás zsákot, melybe kézműves energiaszeleteinket pakolhatod vagy:

 • csokis drazsékat
 • forró csokoládét
 • magvakat, aszalványokat
 • vegán édességeket
 • Palotai csokoládétól táblás csokoládékat vagy csokoládékrémeket (mogyorós, natúr, meggyes, szilvás, mentás)
 • belga csokoládé tallérokat

De ha igazán egészséges csomagot akarsz összedobni, akkor kerülhet bele Tőlünk földimogyoró, törökmogyoró, narancs, mandarin, szálas teák, méz…. csak a képzelet szab határt.

Épphogy feleszmélünk, elmúlt a Mikulás időszaka és nyakunkon a karácsony. Ilyenkor mindenki őrült vásárlási lázba kezd, de figyeljünk oda ezidőtájt is a mértékletességre és a tudatosságra. Listáink szerint vásároljunk, csak azt vegyük meg, ami hasznos és biztosan örülne neki a másik fél, valamint ne vásároljunk csak azért, mert le van akciózva.

Ha ajándékötletre vágysz, ugorj be hozzánk a Szent János u. 11 szám alá, és minden korosztálynak illetve nemnek találunk megfelelőt:

 • natúr kozmetikai csomagok, szappanok, kiegészítők hölgyeknek és férfiaknak egyaránt
 • kézműves és/vagy termelői gasztro finomságok
 • hulladékminimalizáló háztartási eszközök mint pl: újraszalvéta, mosható arctisztító korong, méhviaszos textil csomagoló, bambusz termékek, különböző textíliák
 • üvegbe zárt nasi különlegességek, és még nagyon sok más…

Azonban nem mindenki van toppon abban, hogy mivel is tudna kedveskedni, ami a legmegfelelőbb lenne: nekik találtuk ki személyre szabott AJÁNDÉKUTALVÁNYUNKAT.
A vásárlástól számított 1 évig lehet felhasználni, és bármilyen termékre levásárolható, így biztosan környeztbarát ajándék kerül az illető kezébe. Az összeget pedig te határozod meg, legyen szó 2-3 ezer forintról, de akár 10 ezerről is. Aranyos kis natúr borítékban nyújtjuk át, és az utalványra még a nevét is fel tudod tüntetni. Fantasztikusan egyszerű meglepetés

Adakozás, vásárlás, és egyben ajándék vagy dekoráció. Ezt mi mind összekötöttük, méghozzá nem is akármilyen módon. Ketten egy nagyon jó barátommal és állandó segítő jobb kezemmel, Ádámmal, nekiültünk és kézműves dekorációkat készítettünk. Főleg anyagokat hasznosítottunk újra, mint pl: temérdek idejétmúlt újságpapír, só, liszt, festékek stb.

Így alkottuk meg tehát, Ádám kézügyességével és az én szépérzékemmel, papírfonással és különböző technikákkal a fenyőfákat és karáconyfadíszeket. Ezeket a boltban meg tudod vásárolni különböző feltüntetett IRÁNYÁRon, méghozzá azért, mivel ezzel az egri menhelyet vagy egyéb más szervezetet szeretnénk támogatni, ezt még nem döntöttük el. Ki fogunk helyezni egy urnát, ahova a kézműves díszekért cserébe egy összeget helyezhettek, és az ebből befolyt összeget mi jótékony célra fogjuk fordítani. Na de lássunk is egy kis betekintést, hogyan is néznek ki a díszek:

Sütemények, bejgli, csokoládék, ünnepi asztal tele-tele finomságokkal. Honnan szerezzek be minőségi, de megfizethető alapanyagokat? Hogyan vegyek meg pontosan annyi hozzávalót, amire nekem szükségem és ne a dupláját? Segítek: StopCsomagolás! Sütési és főzési alapanyagok és összetevők széles kínálatával jövünk az ünnepi időszakra is.

A teljesség igénye nélkül be tudsz szerezni:

 • cukor, só, lisztfélék, sütőpor, pudingpor, vanillincukor
 • kakaópor, kókuszreszelék, dió (darálva is), mák (darálva is)
 • belga csokoládé tallérok, magvak, aszalványok, fűszerek
 • termelői lekvárok, szörpök
 • előrendelésre bejgli (vegán változatban is)
 • tésztafélék, hüvelyesek, gabonák
 • olajok, ecetek

Részletes termékpalettáért kattints a Termékek menüpontra, és táblázatosan böngészhetsz a kínálat között.

Készen állsz? Várlak szeretettel hétfőtől péntekig 9:30-18:00 illetve szombaton 9:00-17:00 között!