Cseppmentes ablaktisztító

1.190 Ft/kg

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

A Cleanne Cseppmentes ablaktisztítója nem tartalmaz alkoholt, mégis könnyedén távolítja el a makacsabb szennyeződéseket is. Vásárlóink visszajelzése alapján az ablakfelületek lassabban koszolódnak a Cleanne használata után.

Végösszeg:

Leírás

Új kilátás a világra!

Neked is van minimum egy olyan családtagod, aki maszatol és méregeti a foltokat az üvegen? Nekünk is volt… Ráadásul az aprónépek  alaposan feladják a leckét. Sütis tenyérlenyomat, trutyis labda a teraszajtón és ott a legjobb barát is tükörországból, akihez szuper hozzábújni egy kiadós hiszti után.

A foltok ugyan idővel újra képződnek, de a véget nem érő takarítás már a múlté, mert Cleanne Cseppmentes Ablaktisztítójának hála az ablakpucolás nem fáradtság többé! Használata után nincs alkoholos illat, csak frissesség és tisztaság – na meg a szemközti ház látképe, ami addig épült oda, amíg még nem volt az egyik kedvenc házimunkád az ablakpucolás.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Üveg- és tükörfelületek tisztítására kifejlesztett termék. Erős szennyezettség esetén javasolt a kétszeri felvitel, folt- és csíkmentesen szárad. Alkoholmentes.

Kiadósság: 500ml esetén 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionos felületaktív anyag, víz

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal  +36 80 20 11 99

e-mail: cleanne@cleanne.hu

web: www.cleanne.hu

Gyártási hely: Magyarország

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cseppmentes ablaktisztító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.