Cseppmentes mosogatószer

1.590 Ft/kg

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

A Cleanne Cseppmentes mosogatószere abban lesz a segítségedre, hogy mellékhatások nélkül varázsolj tiszta edényeket otthonodba. Természetes hatóanyagaival segít tisztává és csillogóvá varázsolni edényeidet, poharaidat. Ügyfeleink visszajelzése alapján az üvegfelületek új csillogást nyernek a Cleanne rendszeres használatával és ügyfél visszajelzések alapján jótékony hatással van a kéz bőrfelületére is.

Cseppmentes mosogatószerünk nem tartalmaz habzást elősegítő káros anyagokat. Használatához luffaszivacsot javasolunk, mely természetes módos habosítja fel a terméket.

Végösszeg:

Leírás

Belegondoltál már abba, hogy mennyi művi úton gyártott vegyszert viszel be a testedbe, mialatt úgy gondolod, hogy egészségesen táplálkozol? A mindennapi mosogatás során a legtöbb ember felületaktív mosogatószereket használ edényei, poharai tisztítására. Ezek a mosogatószerek számtalan egészségre és környezetre is káros vegyületet tartalmazhatnak! Teljesen átöblíteni egy edényt rengeteg vízzel és idővel jár, az edényeken maradó vegyi anyagot szervezetünkbe kerülve mérgező hatásúak lehetnek. A legtöbb termék irritatív, mely bőrre kerülve fejti ki káros hatását, szárítva és megviselve kezünket.

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Gyors és hatékony az edényre égett és száradt szennyeződések ellen, foltmentesen szárad üvegfelületen is. A termék maximális hatóerejét meleg vízben fejti ki.

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionos felületaktív anyag, víz

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal  +36 80 20 11 99

e-mail: cleanne@cleanne.hu

web: www.cleanne.hu

Gyártási hely: Magyarország

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cseppmentes mosogatószer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.