Leírás
Összetevők: bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban)
Elkészítése: egy csésze bulgurt 2 csésze vízben 1 evőkanál olaj és ízlés szerint só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, míg az összes vizet fel nem szívja.
Származási hely: Magyarország
Nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Tárolás száraz, hűvös helyen!
Átlagos tápérték 100 gramm termékben:
Energia | 1442 kJ/342 kcal |
Zsír | 1,3 g |
ebből telített zsírsav | 0,7 g |
Szénhidrát | 75,2 g |
ebből cukrok | 1 g |
Rost | 4,1 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0 g |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.