Háztartási vízkőoldó

1.590 Ft/kg

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

A Cleanne Háztartási Vízkőoldója kíméletes, így minden felületen állni is hagyhatod.

Végösszeg:

Leírás

A makacs lerakódások hatásos ellenszere

A vízkő makacs ellensége minden háziasszonynak. Lerakódhat a toalettben, üvegfelületeken, egyéb fürdőszobai és konyhai felületen. A Cleanne Háztartási Vízkőoldója hatásos ellenszere a vízköves lerakódásoknak.

Hatékonyságát számtalan vásárlói visszajelzés is alátámasztja. Használható konyhai berendezéseken, alkalmas a fém vízforralók átmosására is. Vásárlói visszajelzések alapján a fürdőszobai tükörfelületek lassabban vízkövesednek vissza a hagyományos vízkőoldók használatához mérten. A Cleanne Háztartási Vízkőoldója a Cleanne háziasszonyok egyik kedvenc terméke.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Általános felhasználásra készült az egyes felületek, mint pl. csapok, zuhanykabin vagy csempe felületeire, de hatékony lehet magasfényű felületeken is. Maximális hatóerejét 60 fokon fejti ki.

Kiadósság: 500ml esetén 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionos felületaktív anyag, víz

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal  +36 80 20 11 99

e-mail: cleanne@cleanne.hu

web: www.cleanne.hu

Gyártási hely: Magyarország

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Háztartási vízkőoldó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.