Mosható egészségügyi betét

2.900 Ft/db

Erősebb napokra ajánlott, akár egész napos biztonságot is nyújt.

Végösszeg:
Kategória:

Leírás

Anyagösszetétel: 4 rétegből áll

  1. réteg: ez érintkezék a testtel
  2. réteg: SILVADUR ZORB, ezüst ionokkal átitatott antimikrobiális nedvszívó anyag, mely meggátolja a baktériumok, gombál elszaporodását, megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását és hosszantartó frissességet biztosít a viselője számára. Saját súlyának 10x-esét is képes magába szívni.
  3. réteg: PUL antimikrobiális nedvességzáró anyag, mely nem engedi át magán a nedvességet, azonban mégis lélegzik
  4. 100% pamut vagy pamutvászon dekor anyag, ez érintkezik a fehérneművel

Mosási útmutató:

A használt betétet előszőr hideg vízben áztassuk kb. 30 percig, lehetőleg az 1. réteg legyen lefelé, így tud a betét könnyen tisztulni.

Ezt követően kézzel (akár marhaepeszappan segítségével) dörzsöljük és öblítsük addig a betétet, amíg a belőle távozó víz teljesen tiszta nem lesz, illetve a felületén sem látható szennyeződés. Lógatva szárítsuk. Igény szerint mosógépben tovább tisztítható, max. 40 fokon, lehetőleg kímélő mosószerrel. Fontos, hogy kerüljük az öblítőszer használatát, mert eltömíti a nedvszívó réteg pórusait, rontva annak hatékony folyadékfelvételét. Helyette ecetes víz és/vagy mosóparfüm használata ajánlott. A teljes nedvszívó képességét a betét pár mosást követően éri el. Előmosni, fehéríteni, klórozni tilos! Elős használat előtt mossuk ki!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosható egészségügyi betét” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.