Nátrium-perkarbonát (folttisztító só, fehérítő)

2.350 Ft

Az OXIGÉN erejével a foltok ellen és a maximális tisztaságért, ropogós frisseségért! Aktív Oxigénes Fehérítő, 100% Nátrium Perkarbonát, mely az oldódás során mosószódára és hidrogén peroxidra-majd oxigénre bomlik.

Környezetbarát, újrahasznosított papírtasak csomagolásban: 500g és 1000g kiszerelésben.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

100% nátrium perkarbonát, mely az idő és hőmérséklet függvényében a felszabaduló oxigén hatására képes mindenféle folt eltávolítására és a textíliák fehérítésére. Kb. 30% hidrogén peroxidot tartalmaz, mely a vízben oldva ún.naszcens Oxigénre bomlik,azaz ott helyben oxigén atom  keletkezik (szabadul ki) és tesz a dolgát: fehérít és higiénikus mosást tesz lehetővé.

Gazdaságos granulátum, mely jól oldódik vízben. LANGYOS ÉS KB 40  FOKOS VÍZBEN IS JÓL OLDÓDIK! A nagyon magas hőmérsékletet azért szokták javasolni, mert aki például beteget ápol otthon, vagy nagyon szennyeszett pamut pelenkát akar fertőtlenítve mosni, ott a magas hőmérséklet is segít.

Pépesítve tehetjük közvetlenl a foltra (színpróba javasolt, bár általánosságban elmondható, hogy nem fakítja a színeket), vagy előáztathatjuk az anyagokat 5 l meleg víz és 1 teáskanál oxi keverékében.

Leginkább 40 Celcius fokos vízben bomlik jól MOSÓGÉPES MOSÁSNÁL.

Mosopórhoz adagolva, mosószódával, szappanreszelékkel keverve is jó szolgálatot tesz a ruhaneműk tisztításánál.

KÉZI MOSÁSNÁL megteszi a kihűlt fürdővíz is, mert néhány óra alatt elő  lehet vele áztatni fehéreket vagy foltos ruhákat, stb.

Összetevők (INCI):

Sodium percarbonat. Képlete: 2Na2CO3 * 3H2O2

A termék biztonsági adatlapja (pdf) <–Kattints ide!

További információk

Kiszerelés

500g, 1000g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nátrium-perkarbonát (folttisztító só, fehérítő)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.