Toalettolaj és illatosító

1.650 Ft

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

TISZTÍT, FERTŐTLENÍT ÉS ILLATOSÍT!

A Toalettolaj- és illatosítót használd akár minden WC használat után. Lehúzás után permetezd a fajanszba. Nem igényel további öblítést. A makacs lerakódások eltávolítását segítheted a CLEANNE Háztartási vízkőoldóval is. A termékeket külön – külön használd, alapos öblítés után.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Cleanne Toalettolaj- és illatosító termékcsaládját mindennapi használatra fejlesztették ki. Rendszeres alkalmazásával megelőzhetők a húgykő által okozott lerakódások a fajanszban. Használata egyszerű, nem igényel erőkifejtést. Napi egyszeri használatával is jelentősen segíti a már lerakódott szennyeződések eltüntetését. A mindennapos felhasználása megkönnyíti a toalett tisztán tartását és a nagytakarítás nem igényel majd akkora erőkifejtést. A Cleanne Toalettolaj-és tisztító termékcsaládja 100% természetes illóolajakat tartalmaznak melyek könnyedén dobják fel lakásod egyik legkényesebb pontját.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. A WC kagyló tisztítására fejlesztve, 100% természetes illattal és olajos jelleggel a hosszabb hatás érdekében. Az alapkoncentrátumnak akkreditált teszt alapján gomba- és baktériumölő hatása van.

Kiadósság: 500ml esetén 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionos felületaktív anyag, <0,01% természetes illóolaj, víz

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal  +36 80 20 11 99

e-mail: cleanne@cleanne.hu

web: www.cleanne.hu

Gyártási hely: Magyarország

További információk

Illat

Levendulás, Fahéjas-narancs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Toalettolaj és illatosító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.