Környezetbarát zsíroldó

1.590 Ft/kg

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

Zsíroldónk használható tűzhelyek, sütők, szagelszívók tisztítására, de segít a makacs zsírok leoldásában mosogatás közben is. Az elszenesedett, ráégett koszréteg tisztításánál használd először a Cleanne cseppmentes mosogatószerét, mely feloldja a szenes réteg tapadását.

Végösszeg:

Leírás

A kesztyűmentes takarítás élménye!

Sokunk nagyon nehezen áll neki a gáztűzhely és egyéb zsíros elemek takarításának, ugyanis nagyon sok előkészületet igényel: gumikesztyű, gondoskodni a megfelelő szellőztetésről, a gyerek és a háziállat elzárása. De ennek vége! A gáztűzhely és szagelszívó takarítása még nem volt ilyen könnyed és előkészületmentes. A Cleanne Zsíroldójának használatához nem szükséges védőfelszerelés, ugyanis nem tartalmaz semmilyen maró hatású vegyületet, csupán természetes hatóanyagokat. Így a könnyedség mellett azt fogod még észrevenni, hogy nem fullaszt és nem irritálja a bőrödet sem, miközben hatékonyan tünteti el a zsíros lerakódásokat. Ez a takarítás új élménye, ami most elérhető számodra is.

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Használható tűzhely, főzőlap, sütő vagy más zsíros felületek takarítására. Extra erőssége ellenér nem igényel maszk vagy gumikesztyű viseletét használat közben. Maximális hatóerejét 60 fokon fejti ki. Szennyezett felület tisztítása előtt célszerű a felületet benedvesíteni, erősen szennyezett felület esetén hagyja állni a szert a felületen, majd törölje szárazra.

Kiadósság: 500ml esetén 800x fújás

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionos felületaktív anyag, víz

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal  +36 80 20 11 99

e-mail: cleanne@cleanne.hu

web: www.cleanne.hu

Gyártási hely: Magyarország

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Környezetbarát zsíroldó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.